Wanneer je zelf de verantwoording over jouw energiebalans in handen wilt nemen, overweeg dan een training bij het Chõ Instituut overwegen. Bij alle trainingen leer je technieken om op jezelf toe te passen. Soms leer je ook anderen te behandelen; zoals mensen uit je gezin of je directe omgeving zijn. Wanneer je therapeut bent, mag je het geleerde meteen in je eigen praktijk toepassen. Na de training weet je hoe je jezelf en anderen beter in balans brengt.
De groepen zijn klein bij het Chõ Instituut (ongeveer 2 tot 5 personen). Daardoor is er meestal ruimte om op individuele vraagstukken in te gaan. Soms wordt een training zelfs individueel gegeven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Reiki

Breng jezelf en anderen in balans


Reiki is een Japanse behandelmethode, waarbij energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Het mooie van Reiki is, dat iedereen het kan leren. Het geeft je meer onafhankelijkheid. Je kunt zelf iets doen aan de balans in je leven.
Bij het Chõ Instituut wordt de methode Usui Shiki Ryoho onderwezen.

Lees meer…

Verantwoord Testen

De sleutel tot een energie bewust leven

Op elk moment in jouw leven maak je keuzes. Meestal ben je je er niet bewust van of deze keuze een positieve of negatieve invloed op jouw leven gaat hebben. Bovendien sta je meestal niet stil bij een verband tussen een gebeurtenis in jouw leven en de keuzes, die je eerder hebt gemaakt.
Tijdens de training Verantwoord Testen leer je hoe je van te voren bepaalt of een keuze versterkend of verzwakkend voor je is. Het is een praktische cursus met veel voorbeelden uit het dagelijkse leven.

Lees meer…

Praktijkvoering

Optimaliseer je praktijkruimte en praktijkvoering

Je leert hoe je je presenteert, hoe je je ruimte inricht en de energie in de ruimte optimaliseert, aan welke regels en wetten je je moet houden en waar je in de praktijk allemaal nog meer tegenaan kunt lopen.

Lees meer…

Shin-Do

De sleutel tot je innerlijke kracht


Ware kracht komt van binnen. Dit is een bekende uitspraak. Maar wat is die ware kracht en hoe ga je ermee om? Overal om ons heen is energie en ieder mens heeft een eigen energieveld. Dit energieveld is de sleutel tot je ware kracht.
Shin-Do is de leer van energievelden, en helpt je dit energieveld te herkennen; bij jezelf en anderen.
De introductie training Shin-Do is onderdeel van de cursus Chõ Balans.

Lees meer…

Integrale Stress Release

Krijg grip op je emoties en gedrag

Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in emotionele patronen, gedrag en/of onverwerkte thema’s. Integrale Stress Release is erop gericht om deze weg te nemen zonder hier uitgebreid over te hoeven praten of situaties te herbeleven.
Deze thema’s zijn op verschillende manieren te behandelen. Bij de training werken we met Reiki tweede graad en Verantwoord Testen. Hierdoor leer je zowel jezelf als anderen te behandelen.

Lees meer…