De sleutel tot je innerlijke kracht
Algemeen

Ware kracht komt van binnen. Dit is een bekende uitspraak. Maar wat is die ware kracht en hoe ga je ermee om? Overal om ons heen is energie, en ieder mens heeft een eigen energieveld. Dit energieveld is de sleutel tot je ware kracht.

Het energieveld is de overgang van je innerlijke mens met je omgeving. Het laat zien hoe jij als persoon met je omgeving omgaat, maar ook welke invloed je omgeving op jou heeft. Al je gedachten en acties werken door op je energieveld. De kwalitieit van dit energieveld is een afspiegeling van je ware kracht, je innerlijke kracht.

Shin-Do is de leer van energievelden, en helpt je dit energieveld te herkennen bij jezelf en bij anderen. Met eenvoudige oefeningen en praktische voorbeelden leer je, hoe je je innerlijke kracht onder alle omstandigheden in goede conditie brengt en houdt.

 

Shin-Do is voor iedereen die:
  • zichzelf beter wil leren kennen,
  • meer zelfvertrouwen wil hebben,
  • natuurlijker wil omgaan met andere mensen,
  • op een ontspannen manier in het leven wil staan,
  • beter om wil gaan met werkdruk en stress,
  • zichzelf wil blijven in conflict situaties,
  • lichamelijk sterker wil zijn,
  • de kwaliteit van leven en werken wil verbeteren.

Shin-Do is elke dag in alle situaties een fantastische manier om krachtig te zijn in alles, wat je doet: op werk, school of thuis.
Het is een praktische en actieve training met veel voorbeelden uit het dagelijks leven. Tijdens vier dagdelen worden vier natuurwetten behandeld, die je leren vanuit jouw innerlijke kracht te leven. De cursus is niet zwaar, de oefeningen zijn eenvoudig en door iedereen uit te voeren.

Deze cursus bij het Chõ instituut geeft Shin-Do trainer Joost van Rooij.

 

Ouder en kind cursus

De cursus is heel geschikt voor kinderen. Kinderen pikken de principes snel op en passen het meteen op een natuurlijke manier toe in de praktijk. Wel is het belangrijk om als ouder de cursus ook te volgen. Je kind leert namelijk vanuit zijn kracht te leven, wat erg goed is op allerlei vlak. Maar…. als je dit als ouder niet beheerst, dan ontstaat er misschien een ongewenste situatie.

De cursus samen doen, is erg leuk en versterkt de band met je kind. Daarom bieden we Shin-Do ook als ouder-kind cursus aan. De inhoud van de cursus is hetzelfde als de ‘normale’ Shin-Do cursus. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Geef bij de inschrijving aan, dat je de cursus samen met je kind wilt volgen.

 

Bij het Chõ instituut geeft Shin-Do trainer Joost van Rooij deze cursus.

Voor data en prijs zie agenda en prijslijst.

Was absoluut een super leuke en interessante workshop. Bedankt Joost!

Introductie training

Ik kan het iedereen aanraden, super leuk/nuttig en weer wat geleerd. 😀
Joost, bedankt (ook voor de humoristische momenten) 🤗👌🏻

Introductie training

Ik ben helemaal in mijn ki terug naar het station gelopen. Bedankt Joost !

Introductie training

Deze Shin-Do workshop is echt een aanrader! (😉 En ja, de lepel bleef écht aan mijn voorhoofd ‘kleven’). De avond vloog om! Op naar een vervolg ervan. 🙂

Introductie training

Joost traint op een prettige manier en maakt mooi contact met de kinderen. Het is fijn om het in de oefeningen zelf te ervaren. Ga zo door!

Gezinstraining

Voor de training had ik last van energie verlies en het overnemen van energie van anderen. Nu voel ik mijn energie bewuster. Ik voel, wanneer ik uit mijn ki ga. Ik heb daar nu woorden voor. Daarnaast kan ik, direct op het moment dat ik het merk, er iets aan doen. Dat maakt me rustig.

Training voor volwassenen

Zeker een aanrader als je je eigen ki wilt ervaren en hierover helder wilt kunnen communiceren met elkaar.

Ouder & kind training

Blog About Your Life

Shin-Do®: de sleutel tot je innerlijke kracht

Blog About Your Life

Allergie

Artikel Mahziri Magazine

Shin-Do®: de sleutel tot je innerlijke kracht

Mahziri magazine april 2013 vanaf pagina 12