Bij Chõ Producten worden verschillende producten aangeboden, die je energiebalans ondersteunen. Het zijn drie soorten producten om: je eigen energie te ondersteunen, je omgevingsenergie te ondersteunen en je energie bewuste keuzes te ondersteunen.

Energy Eggs

Persoonlijke energie

Pendels

Kies bewust

Akiva Energy Egg
Perfect Pendulum

Een Energy Egg is een prettig hulpmiddel om je energiebalans te herstellen. De ‘eieren’ helpen reeds opgebouwde energetische belasting te verminderen. Daarnaast helpen ze de opbouw van nieuwe energetische belasting te voorkomen. Ze ondersteunen je persoonlijke energie continue; zelfs als je slaapt, sport of werkt. Je hoeft ze niet bij je te dragen; zodat ze ook geschikt zijn voor baby’s en kleine kinderen.

Lees meer…

Met behulp van een Perfect Pendulum bepaal je van te voren of iets verzwakkend of versterkend voor je is. Hierdoor maak je makkelijker energie bewuste keuzes. Een Perfect Pendulum is daarom het perfecte hulpmiddel voor een energie bewuster leven.

Lees meer…

Woning Energie Analyse

Meten is weten

Verzorging

Persoonlijke verzorging

Woning Energie Analyse

Met behulp van een Woning Energie Analyse brengen we de energetische kwaliteit in een woning in kaart. Indien mogelijk analyseren we tevens de invloed van de energie in de woning op de bewoners. De bevindingen vermelden we in een rapport. Daarbij ontvang je tevens een vrijblijvend advies.

Lees meer…

Je persoonlijke verzorging ondersteun je met Alka producten. Er zijn producten voor in bad, voor op je huid en om in te nemen.