Health Centre Chõ Verbeter de kwaliteit van leven, werken en leren 0346700217 info@healthcentre-cho.com
Op deze pagina lees je meer informatie over de achtergrond van de producten van Energize Your Life.

Bedrijf

Elk product en elke service, die Energize Your Life levert, is ontwikkeld in hun eigen onderzoekscentrum en uitgebreid getest in hun Energy Solutions Clinic voor mensen, die vele jaren last hadden van vergelijkbare gezondheidsproblemen of andere levensproblemen. Vele mensen wereldwijd gebruiken de producten om zich te beschermen voor persoonlijke stress en om een hoger bewustzijn, gelukkiger en creatiever leven te creëren.

Garantie

Vele energetisch ondersteunende producten die op de markt zijn, zenden hun eigen schadelijke energieën uit of verminderen energie in een bepaald gebied van jouw lichaam met de bedoeling een ander gebied te versterken. Energize Your Life garandeert, dat dit bij hun producten niet het geval is. Daarnaast ondersteunen de producten het hele menselijke energetische lichaam in plaats van een geïsoleerd gedeelte (zoals het hart of het zenuwstelsel).

Energize Your Life produceert allerlei soorten producten, die je energetisch zo optimaal mogelijk beschermen en je levensenergie helpen ontwikkelen. Deze producten zijn verkrijgbaar via Chõ Producten. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Om echte veranderingen in jouw leven te bewerkstelligen, heb je nieuwe en/of meer levensenergie nodig. Om meer te leren over ontwikkelen van jouw levensenergie en energie van fortuin, zoals gezondheid, rijkdom, partnerschap, geluk en succes is het Engelstalige boek geschreven: “Hidden Secrets of Real Health”.

Ontwikkelaars

Stephen Kane is directeur geweest van ‘The Institute for Advanced Health Research’ in Engeland. Hij is een bio-energetisch onderzoeker, omgevingsenergie consultant en clinicus sinds 1982.

Hij heeft vier boeken geschreven over klinische bio-energie (Energy Contact, Body Tuning, Eliminate Your Allergies en Resonance Therapy) met de focus op omgevingsbelasting gerelateerde ziektes, allergieën, chronische infecties en andere geassocieerde ziektes.

Stephen is ook directeur geweest van Arcadia. Dit is een organisatie die zich wijdt aan het ontwikkelen van mannieren om omgevings- en bio-energieën in het ‘hele lichaam’ te gewaarworden.

Lynda Kane is hoofdpsychologe geweest bij British Airways. Ze is persoonlijke management coach en Vision counselor, gespecialiseerd in begeleiden van cliënten tot een hoger energetisch doel.

Daarnaast is ze veranderings-consultant bij het management van grote corporaties geweest, zoals: BBC, Shell, Air New Zealand, Sun Alliance, Rank Xerox en Granada. Stephen en Lynda doen continu onderzoek naar de relaties tussen mensen en omgevings-energieën. Daarnaast geven ze intensieve workshops aan kleine groepen, waarvoor ze praktische methoden ontwikkelen om het verhogen van energie bewustzijn te verhogen.

Energieën beïnvloeden elk gebied van jouw leven. Het is te leren hoe je deze energieën gewaarwordt en hoe erop te reageren. Hierdoor initieer je veranderingen in jezelf en voor jouw toekomst, die op een andere manier moeilijk of onmogelijk te bereiken zijn.

Het boek ‘Hidden Secrets of Real Health’ is het eerste boek uit de serie ‘Time for a Change’. Om je verder te ondersteunen geven zij ‘Home Help’.

Ze geven persoonlijke consulten, bijvoorbeeld een Energy Solution. Deze is vergelijkbaar met een Touch of Chõ behandeling.