Health Centre Chõ Verbeter de kwaliteit van leven, werken en leren 0346700217 info@healthcentre-cho.com

Energy Angels

Energie in woning en bedrijf
Algemeen

Vreemde energie is alle energie, die niet in jouw systeem hoort. De bron van de vreemde energie kan van alles zijn, waaronder apparatuur, andere mensen of de plek waar je bent. Vreemde energie zorgt voor energetische blokkades, waardoor de levensenergie (ki) in je lichaam niet meer optimaal stroomt. Het zorgt voor switches, waardoor ki een onnatuurlijke richting op gaat stromen. Dat zorgt ervoor dat je bepaalde ki onvoldoende opneemt. Hierdoor ontstaan soms allerlei lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele problemen.

De ki stroom herstel je onder andere door middel van Energy Angels. Met behulp van Energy Angels optimaliseer je de energie in je omgeving. De Energy Angels verhogen bepaalde vormen van ki in hun omgeving, zodat deze voldoende beschikbaar is voor de bewoners om op te nemen. Ze neutraliseren verschillende soorten omgevingsbelasting, zodat de bewoners hier geen last meer van ondervinden.

Energy Angels

Energy Angels zijn gemaakt van verschillende soorten natuursteen, waaraan informatie is toegevoegd met behulp van apparatuur. Hierdoor hebben ze naast de natuurlijke eigenschappen nog extra eigenschappen gekregen. Dit is te vergelijken met een computer programmeren.

Een bepaalde vorm van omgevingsbelasting of vreemde energie heeft meestal een negatieve invloed op een specifieke vorm van ki. Daarnaast is omgevingsbelasting of vreemde energie meestal complex. Hierdoor is veel informatie nodig om omgevingsbelasting of vreemde energie adequaat aan te pakken. Op natuursteen past maar een bepaalde hoeveelheid informatie, zoals ook op een harde schijf maar een bepaalde hoeveelheid informatie past. Er is daarom gekozen om verschillende vormen van ki met verschillende soorten Energy Angels te ondersteunen.

 

Energy Angel
Materiaal
Genereert
Guardian Witte Aventurijn of witte Jade Gezondheid ki
Loving Relationships Rode Aventurijn Partnerschaps ki
Wealth Groene Aventurijn Rijkdom ki
Star Vulkaansteen Veiligheid/Respect ki
Voordelen:
  • De Energy Angels zijn af te stemmen op de energie, waar jij op reageert; zelfs als je niet exact weet, waarop je reageert;
  • Ze zorgen ervoor, dat allerlei omgevingsbelasting jouw systeem niet meer belast;
  • Ze stimuleren niet, maar brengen in balans;
  • Je mag ze zowel actief als passief gebruiken. Met behulp van speciale oefeningen, ondersteun je het proces extra;
  • Behandelingen werken dieper door en eventuele therapie-resistentie verdwijnt;
  • Ze ondersteunen je continue; ook als je slaapt, werkt of sport;
  • Je hoeft ze niet energetisch schoon te maken; dit gebeurt automatisch;
  • Wanneer je Energy Eggs met een Angel verbindt, werkt de kracht van de Angel ook buitenshuis door. Je mag meerdere Energy Eggs met een Angel verbinden;
  • De ontwikkeling van de producten gaat door, zelfs nadat je ze hebt gekocht. Als er een update is, ontvang je instructies hoe je de nieuwe informatie ‘downloadt’.
Forum

Wil je van het laatste nieuws rond de Energy Angels of Archangels op de hoogte blijven, wordt dan lid van een gratis (Engels) forum: Energy Awareness Forum.

Energize Your Life levert deze producten.

Wil je weten welke Energy Angels voor jou het beste zijn? Laat een Woning Energie Analyse uitvoeren of kom naar Chõ Behandelingen voor een natuurgeneeskundig consult.

Blog About Your Life

Schildklierproblemen, zijn ze omkeerbaar?

Blog About Your Life

De invloed van je omgeving op je gezondheid en welzijn

Blog About Your Life

Allergie

Blog About Your Life

10 tips bij kinderastma

Artikel Mahziri Magazine

Energy Eggs & Angels

Mahziri Magazine november 2012 vanaf pagina 36

Artikel in de Signaal

Gevoelig hoogbegaafd en je omgeving