Energy Eggs

Persoonlijke energie
Algemeen

Vreemde energie is alle energie, die niet in jouw systeem hoort. De bron van de vreemde energie kan van alles zijn, waaronder: apparatuur, medicijnen, voeding, andere mensen en een plek waar je geweest bent. De energie komt via breukjes (laesies) in je aura naar binnen. Tegelijkertijd lekt jouw eigen energie weg.

Je lichaam probeert continue vreemde energie in je systeem te elimineren. Dit is een natuurlijk proces, dat veel energie kost. Het lukt de meeste mensen niet om de vreemde energie volledig te elimineren, waardoor ze een belasting opbouwen. Vreemde energie zorgt voor energetische blokkades. Daardoor stroomt je levensenergie (ki) in je lichaam niet meer optimaal. Het zorgt voor switches, waardoor ki soms een onnatuurlijke richting op gaat stromen. Hierdoor neem je bepaalde ki onvoldoende op en ontstaan er allerlei lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele problemen.

De ki stroom herstel je onder andere door middel van Energy Eggs. Met Energy Eggs ondersteun je je persoonlijke energie. De Energy Eggs helpen de breukjes in je aura te herstellen en de vreemde energie te elimineren. Ze helpen om energetische blokkades en switches op te heffen. Hierdoor krijgt je lichaam de kans om zelfhelend te zijn.

Energy Eggs overview
Energy Eggs

Energy Eggs zijn gemaakt van verschillende soorten natuursteen, waaraan informatie is toegevoegd met bepaalde apparatuur. Hierdoor hebben ze naast hun natuurlijke eigenschappen nog extra eigenschappen gekregen. Dit is te vergelijken met een computer programmeren.

Een bepaalde vorm van omgevingsbelasting of vreemde energie heeft meestal een negatieve invloed op een specifieke vorm van ki. Daarnaast is omgevingsbelasting of vreemde energie meestal complex. Hierdoor is veel informatie nodig om de omgevingsbelasting of vreemde energie adequaat aan te pakken. Op natuursteen past maar een bepaalde hoeveelheid informatie, zoals ook op een harde schijf maar een bepaalde hoeveelheid informatie past. Er is daarom gekozen om verschillende vormen van ki met verschillende soorten Energy Eggs te ondersteunen.

Voordelen:
 • Je kunt de Energy Eggs afstemmen op de energie waar jij op reageert. Zelfs als je niet exact weet, waarop je reageert;
 • Ze helpen reeds opgebouwde belasting van vreemde energie te elimineren;
 • Ze stimuleren niet, maar brengen in balans;
 • Ze zijn zowel actief als passief te gebruiken. Met behulp van speciale oefeningen ondersteun je het proces extra;
 • Behandelingen werken dieper door en eventuele therapie-resistentie verdwijnt;
 • Ze mag ze inzetten tijdens behandelingen bij specifieke klachten;
 • Je hoeft de Energy Eggs niet bij je te dragen door het gebruik van de transmitter te gebruiken (standaard meegeleverd); hierdoor zijn ze ook geschikt zijn voor baby’s en kleine kinderen;
 • Ze ondersteunen je continue, ook als je slaapt of sport;
 • Je hoeft ze niet energetisch schoon te maken; dit gebeurt automatisch;
 • Wanneer je Energy Eggs met een Angel verbindt, werkt de kracht van de Angel ook buitenshuis door. Je mag meerdere Energy Eggs met een Angel verbinden;
 • De ontwikkeling van de producten gaat door, zelfs nadat je ze hebt gekocht. Als er een update is, ontvang je instructies hoe je de nieuwe informatie ‘downloadt’
Forum

Wil je van het laatste nieuws rond de Energy Eggs op de hoogte blijven, word dan lid van een gratis (Engels) forum: Energy Awareness Forum.

Energize Your Life levert deze producten.

Wil je weten welke Energy Eggs voor jou het beste zijn? Laat een Woning Energie Analyse uitvoeren of kom naar Chõ Behandelingen voor een natuurgeneeskundig consult.

Blog About Your Life

Schildklierproblemen, zijn ze omkeerbaar?

Blog About Your Life

De invloed van je omgeving op je gezondheid en welzijn

Blog About Your Life

Allergie

Blog About Your Life

10 tips bij kinderastma

Artikel Mahziri Magazine

Energy Eggs & Angels

Mahziri Magazine november 2012 vanaf pagina 36

Artikel in de Signaal