Meten is weten

De energie van een woning heeft invloed op de bewoners. Er worden veel klachten in verband gebracht met omgevingsbelasting. Voor meer informatie: Stichting EHS (elektro hypersensitiviteit).

Met behulp van een Woning Energie Analyse brengen we de energetische kwaliteit in een woning in kaart. Indien mogelijk analyseren we tevens de invloed van de energie in de woning op de bewoners. De bevindingen vermelden we in een rapport.

Het rapport bevat daarnaast product adviezen voor:

  • de energetische kwaliteit in een woning te verbeteren,
  • de energie balans van de bewoners te verbeteren.

Wanneer de energetische kwaliteit in een woning weer optimaal is, merk je dat je zelf makkelijker in balans blijft.

Een globale Woning Energie Analyse laten uitvoeren gebeurt aan de hand van een plattegrond van je huis en de gegevens van de bewoners. Dit geeft meestal voldoende inzicht om de juiste Energy Eggs en (Arch)Angels te kiezen.

Een uitgebreide Woning Energie Analyse op basis van Vision Feng Shui is ook mogelijk. Dit gaat aan de hand van een huisbezoek en/of foto’s. De invloed van de energie van meubels, schilderijen e.d. nemen we hierbij ook mee. Vaak geven kleine veranderingen al enorm veel verschil in beleving van gezondheid en welzijn; zoals de plek van een bepaald beeldje. Een Energy Egg of (Arch)Angel gaan gebruiken is soms een onderdeel van het totale advies.

Blog About Your Life

De invloed van je omgeving op je gezondheid en welzijn

Artikel Mahziri Magazine

Energy Eggs & Angels

Mahziri Magazine november 2012 vanaf pagina 36