Op welke manier heeft Health Centre Chõ bijgedragen aan het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven, werken of leren?
Deel het hier, zodat anderen zich alvast een beeld kunnen vormen van wat de behandelingen, producten, cursussen of coaching voor hen mogelijk gaat betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Hallo Milou,

  Toevallig zag ik vandaag een reactie van jou op een bericht in het geboortekanaal! Leuk om een collega zo dichtbij te hebben die ook met gik werkt. Doe je dit al lang?

  Ik wilde je nog iets terug geven over Sien. Ze gaat zo goed qua honden. Het is gewoon bijzonder om te zien hoe snel het veranderd is. Alsof jij haar toestemming hebt gegeven om het niet meer zo spannend te vinden.

  Ik heb inmiddels best wat mensen naar jouw praktijk verwezen! Ben benieuwd of ze ook deze keuze maken.

  Voorlopig geeft Sien aan niet nog een keer te willen komen, dat gaan we uiteraard nog wel een keer doen, maar volgen haar daar nu even in.

  Groetjes Judy

 2. Lieve mensen,
  In een tijd van aanslagen en het inrijden op een Kerstmarkt wil ik met dit geleende verhaal de gevoelens proberen om te buigen.
  Als jullie een glimlach ervaren heb ik mijn doel bereikt.
  Dit verhaal is van Renata Katevusnik

  Thomas is jarig en gaat naar zijn moeder toe om te zeggen dat hij een rode fiets voor zijn verjaardag wil. Zijn moeder, een strenge katholieke vrouw, zegt:
  “Thomas verdien je die fiets wel?”
  Thomas denkt hard na. Hij haalt altijd veel kattenkwaad uit, dus eigenlijk verdient hij die fiets niet.
  Zijn moeder zegt: “Thomas schrijf een brief naar God om hem te kunnen overtuigen dat je de fiets verdient” Thomas gaat naar zijn kamer, pakt pen en papier en begint met zijn eerste brief.

  Lieve God
  Ik ben een hele lieve jongen dit jaar geweest, en ik zou graag een rode fiets willen.
  Groetjes Thomas.

  Thomas kijkt naar de brief en wet dat het niet waar is. Dus gooit hij de brief in de prullenbak. Er volgt een tweede brief.

  Lieve God
  Ik ben een lief jongetje geweest dit jaar en ik wil een rode fiets.
  Groetjes Thomas

  Hij kijkt naar de brief en weet dat dit niet waar is en gooit de brief weg. Brief 3

  Lieve God
  Ik ben een vervelend jongetje geweest, maar ik zou toch graag een rode fiets willen.
  Groetjes Thomas

  Thomas kijkt naar de brief en weet dat het niet waar is en gooit de brief weg. Brief 4

  Lieve God
  Ik ben een vervelend rotjoch geweest, maar mag ik a.u.b. die mooie rode fiets?
  Groetjes Thomas

  Thomas kijkt naar de brief. Het is de waarheid wat er in de brief staat, maar hij weet zeker dat hij de fiets dan toch niet krijgt. Hij barst in tranen uit. Plotseling krijgt hij een idee. Hij rent naar beneden en zegt tegen zijn moeder dat hij naar de kerk gaat. Zijn moeder vindt het goed en denkt dat haar plannetje is gelukt……..

  Aangekomen in de kerk rent Thomas het altaar op en gaat op zijn knielen zitten. Hij ziet het beeldje van Maria staan, pakt het op, stopt het onder zijn jas en rent de kerk uit naar huis. Eenmaal thuis gekomen rent hij snel naar zijn kamer. Het zet het beeldje naast zich neer en pakt pen en papier. En begint met zijn vijfde brief

  God
  Ik heb hier je moeder en als je haar ooit terug wil zijn, stuur me dan die rode fiets.
  Afzender je weet wel van wie!!!

  Sfeervolle Kerstdagen en een in alle opzichten zo gezond mogelijk 2017 wensen wij jullie vanuit ons hart toe.

  Lieve Groet
  Corry en Dick

 3. I have recently started a site, the info you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time &amp work. The achievements of an organization are the results of the combined effort of each individual. by Vince Lombardi. gdgccdaackee

 4. Milou is enorm positief en zeer empatisch wat ons kind heel goed heeft geholpen. Vooral het positiveren en de aandacht gericht op het kind terwijl wij als ouders erbij zaten is zeer kundig. Mede door Milou en haar verschillende invalshoeken; kernvisie maar ook coaching en het sterker maken in de zelfbewustwording maakt ons kind erg blij. Deze manier van begeleiding was een verheldering na een moeilijke en negatieve basisschooltijd. Dank je wel Milou!

 5. Ik heb onlangs een korte cursus gevolgd van cho balans. Ik wist niet goed wat me te wachten stond, maar de cursus heeft alle verwachtingen overtroffen! De uitleg was heel duidelijk,en de cursus is heel praktisch. Alle dingen die ons geleerd zijn , waren heel simpel en zijn makkelijk toe te passen. Ik merkte aan mezelf dat ik dichter bij mijn gevoel kwam en idd mij meer in balans voelde gedurende de dag. Na de 1 e dag heb ik me zo goed gevoeld en de week er op ook. Ik merkte dat de oefeningen makkelijk toepasbaar zijn en te integreren in het dagelijkse leven. De 2 e dag was wederom fijn goed en makkelijk toepasbaar. De cursus heeft mij heel veel gebracht, en ik voel me door de cursus en de oefeningen thuis idd meer in balans. T was de lange rit ( uit venray) meer dan de moeite waard. Dankjewel! Groetjes anja

 6. Nou een ervaring met het centrum kan ik niet weergeven.
  Leuk dat Wouter en jij nog steeds kontakt hebben.
  Oh Ja wij zijn en blijven heel tevreden over de steun bij onze cursussen in het verleden door Milou.
  Wij zijn en blijven nog steeds bezig met de onuitputtelijke mogelijkheden die Reiki ons biedt.
  Beste Wouter hartelijke groeten van ons.
  Leuk hier even te mogen zijn.
  Groetjes
  Corry en Dick

  • Wat leuk Dick en Corry, een reactie van jullie te mogen ontvangen. Wat heb ik veel geleerd tijdens het assisteren van de Reiki cursussen in Enschede. Ik heb er hele goede herinneringen aan. Het was een feest om te mogen doen.
   Wouter heeft het bericht ook gelezen en jullie krijgen de hartelijke groeten terug.
   Groetjes Milou

 7. Dank je wel voor alle hulp Milou.
  Vooral de module verantwoord testen heeft me goed geholpen, ik kan hierdoor zelf uitzoeken wat er mis is als ik ergens last van heb (vooral wanneer ik het gevoel heb ‘leeg’ te lopen tijdens sociale contacten)

 8. Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen bij Milou. Mbv de kernvisiemethode leerde ik makkelijker te rekenen. En voor een acute allergie rondom mijn ogen kreeg ik een behandeling die meteen aansloeg: mijn klachten waren binnen 36 uur verdwenen. Heel fijn. J.

 9. Een week na een heftige valpartij bij Milou een behandeling gehad. Voor het eerst weer een nacht goed door geslapen. En voel me weer rustig en sterk. Dankjewel!

 10. 11 jaar geleden ontving ik mijn KvK nummer voor de praktijk. Inmiddels uitgegroeid vanuit Reiki praktijk naar een Natuurgeneeskundig centrum waar je terecht kunt voor behandelingen, (kinder)coaching, cursussen & opleidingen en ondersteunende producten.

  Ik ben super trots en blij dat ik al veel mensen en kinderen op weg heb mogen helpen naar een betere kwaliteit van leven, werken en leren.

  Omdat er wel veel blije klanten zijn, maar deze nog niet zo zichtbaar zijn voor nieuwe klanten, wil ik jullie vragen om jullie ervaring met het centrum hier achter te laten.

  Na de eerste 10 reacties zal een consult naar keuze verloot worden.

  • December 2013 ben ik begonnen met de behandeling bij Milou.
   Op dat moment gebruikte ik zware medicijnen lyrica voor mijn fibromyalgie. Naast fibromyalgie heb ik ook lipoedeem en lymfoedeem. Mijn leven bestond uit heel veel pijn en chronische vermoeidheid. In januari heb ik al kunnen stoppen met medicijnen, minder last van pijn en kon weer dingen doen die ik moest laten. De behandeling is een zeer groot succes!

   Ook mijn kinderen zijn onder behandeling. Vanwege onder andere gedragsproblematiek. Agressie depressie. Na één keer behandelen direct effect beide kinderen gaan open als een bloeiende roos, voelen zich weer gelukkig en vertellen wat er speelt. De onrust op school en thuis is enorm gestabiliseerd. Ik kan het iedereen aanraden! Zeker de moeite waard!